Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia CSU Brașov și CSM Satu Mare își dau întâlnire miercuri

Silviu Isailă

Silviu Isailă
21.02.2017

Olimpia CSU Brașov și CSM Satu Mare se întâlnesc miercuri, 22 februarie, într-o partidă ce contează pentru etapa a 20-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Confruntarea este programată cu începere de la ora 18.00.

Ambele echipe vin după două înfrângeri, fetele lui Dan Calancea cedând pe terenul Universității Cluj, scor 72-90, în timp ce echipa din Satu Mare a cedat în fața liderului, scor 62-79. Ambii tehnicieni au probleme de efectiv, Dan Calancea nu s-a putut baza în partida de la Cluj pe Houser, în timp ce Jose Araujo a avut trei absențe în confruntarea cu Sepsi, mai exact, Khadijah Whittington, Matea Tavic și Eniko Laza.

În clasament, cele două echipe sunt despărțite de patru victorii. Echipa de sub Tâmpa se clasează pe locul patru cu 12 victorii și 7 înfrângeri, CSM Satu Mare aflându-se pe ultima poziție a Top 6 cu 8 victorii și 11 înfrângeri.

În actuala stagiune de campionat, Olimpia CSU și CSM Satu Mare s-au întâlnit de două ori, fiecare echipă reușind să se impună pe propriul teren. În partida tur, brașovencele s-au impus cu scorul de 65-58, urmând ca în partida de la Satu Mare, elevele lui Jose Araujo să se impună la o diferență de o singură posesie, scor 73-71. Cele două echipe s-au întâlnit și în primul tur al Cupei României. Prima confruntare, disputată pe terenul celor de la CSM, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 78-60. A urmat returul disputat la Brașov, acolo unde elevele lui Dan Calancea s-au impus cu scorul de 84-63.

Istoricul confruntărilor anterioare este favorabil echipei oaspete, care s-a impus în 8 partide, față de cele 7 câștigate de echipa de sub Tâmpa.

Brigada de arbitri este formată din Bedir Sefer, Cosmin Prișcă și Alexandru Vasile, comisar din partea federației fiind Stelian Bănică.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!