Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia CSU Brașov și Phoenix Galați se duelează duminică

Silviu Isailă

Silviu Isailă
25.03.2017

Olimpia CSU Brașov primește vizita celor de la Phoenix Galați, într-o partidă ce contează pentru sferturile de finală ale play-off-ului Ligii Naționale de Baschet Feminin. Confruntarea de sub Tâmpa este programată duminică, 26 martie, cu începere de la ora 19.00.

Cele două combatante au terminat faza a doua a campionatului cu o întâlnire directă disputată în Sala Polivalentă Dunărea. Gălățencele s-au impus cu scorul de 92-73, într-o partidă în care tehnicianul Dan Calancea le-a odihnit pe Houser, Webb, Higgins și Pesovic.

Olimpia CSU și Phoenix Galați s-au mai întâlnit de patru ori în actualul sezon competițional. În prima fază a Ligii Naționale, brașovencele au reuit să își adjudece ambele confruntări cu scorul de 81-62, respectiv 84-82. A urmat confruntarea din sferturile de finală ale Cupei României, acolo unde tot echipa de sub Tâmpa a avut câștig de cauză, impunându-se cu scorul de 71-64. Faza a doua a campionatului a aparținut gălățencelor care s-au impus la Brașov cu scorul de 89-76, al 5-lea duel consemnându-se în ultima etapă a fazei secunde.

Istoricul confruntărilor anterioare este favorabil gazdelor de duminică care s-au impus în 10 partide față de cele 5 victorii reușite de Phoenix.

Meciul doi al sferturilor de finală este programat joi, 30 martie, în Sala Polivalentă Dunărea din Galați. În cazul în care va fi nevoie, meciul trei al acestei serii va avea loc duminică, 2 aprilie.

Confruntarea de sub Tâmpa va fi oficiată de Amalia Marchiș, Alin Dragoș și Mate Andras Stretea, comisar din partea federației fiind Romi Stănciulescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!