Stiri Cupa României Feminin

Olimpia CSU Brașov obține victoria și în al doilea meci cu Universitatea

Paul Olar

Paul Olar
01.10.2015

Victoria a reprezentat doar o formalitate pentru Olimpia CSU Brașov, grupare ce a depășit miercuri seara pe Universitatea Cluj-Napoca. După ce și-au adjudecat turul, baschetbalistele lui Dan Calancea s-au impus și în partida secundă, scor 75-62.

Sub privirile a peste o mie de spectatori clujeni, formația gazdă a inaugurat confruntarea cu dreptul, câștigând sfertul întâi, scor 20-15. Formația gazdă și-a revenit în debutul actului secund, Marija Prlja limitând ecartul adversarelor la doar o posesie, 20-19.

Brașovul a răspuns prin coșurile de trei puncte semnate de Janae Sharpe. Totodată, Biljana Pesovic a dictat ritmul ofensiv al trupei sale, iar Carla Bartee a prestat eficient sub panou. Astfel, distanța a crescut de partea Olimpiei, care nu a făcut pași greșiți.

Carla Bartee a contabilizat 15 puncte, 17 puncte și 3 pase decisive. Janae Sharpe a contribuit prin 19 puncte, 6 assist-uri și 2 recuperări, pe când Biljana Pesovic a izbutit 17 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive.

De partea cealaltă, Ines Ajanovic a strâns 20 de puncte, 10 recuperări și 2 pase decisive. Maria Prlja a totalizat 15 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive, iar Ashley Grimes și-a trecut în cont 11 puncte, 7 recuperări și 2 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!