Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia CSU Brașov s-a întârit cu Dominique Johnson

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.02.2017

Conducerea clubului Olimpia CSU Brașov a mutat rapid pe piața transferurilor pentru a suplini absența conducătorului de joc titular, Michaela Houser, sportivă ce va absenta cel puțin o lună ca urmare a fracturii suferite la deget. Astfel, brașovenii au bătut palma cu Dominique Johnson, o coordonatoare de joc ce va împlini 23 de ani pe data de 14 februarie.

Sportiva a absolvit anul trecut Universitatea din Towson aflându-se la primul contact cu baschetul de peste Ocean. Fundașul ce măsoară 1.70m deține recordul Universității din Towson la capitolul trei puncte marcate în întreaga carieră, 221, adică o medie de cel puțin două pe partidă, dar și de trei puncte marcate într-un singur meci, 9 la număr din 14 încercări în confruntarea cu Universitatea din Minnesota. Ultimul sezon l-a încheiat cu o medie de 13.4 puncte per meci, 2.9 pase decisive și 2.5 recuperări.

Pentru Olimpia CSU Brașov Johnson este cea de a 5-a jucătoare străină legitimată. Ea va sosi în țară pe parcursul acestei seri și va avea drept de joc săptămâna viitoare la Sfântu Gheorghe, în Final Eight-ul Cupei României, unde brașovencele vor întâlni pe CS Phoenix Galați.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!