Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia CSU Brașov s-a impus în fața celor de la CSM Târgoviște

Silviu Isailă

Silviu Isailă
19.03.2017

Olimpia CSU Brașov s-a impus în fața celor de la CSM Târgoviște, scor 80-74, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 27-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Confruntarea de sub Tâmpa a debutat sub semnul echilibrului, scorul după primele două minute de joc fiind egal , 5-5. Brașovencele au turat motoarele și au reușit să se distanțeze la cinci puncte, scor 17-12. A urmat o revenire a oaspetelor care au câștigat actul inaugural, scor 22-23. Echilibrul s-a menținut și în actul secund, cele două echipe mergând cap la cap, însă pe finalul actului, elevele lui Dan Calancea au reușit să se distanțeze și au intrat la cabine cu un avantaj de trei puncte, scor 44-41.

După revenirea de la cabine, Olimpia CSU Brașov s-a menținut la conducere până în minutul opt al penultimului act, atunci când oaspetele au reușit să preia conducerea, scor 54-56. Sfertul trei a fost adjudecat de echipa din Târgoviște, scorul înaintea ultimelor zece minute de joc fiind 61-61. Gazdele au început în forță actul decisiv, reușind un run de 7-0, scorul fiind 68-61. Echipa de sub Tâmpa a gestionat bine finalul de joc și astfel se impune cu scorul de 80-74.

Cea mai bună marcatoare a gazdelor a fost Michaela Houser cu 23 de puncte la care a mai adăugat 5 recuperări și 3 pase decisive. Biljana Pesovic a reușit partida cu 20 de puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive.

De partea cealaltă, Monique Coker a terminat în double-double cu 26 de puncte, 11 recuperări și 2 pase decisive.Prorche Poola a reușit 17 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă.

În urma acestui rezultat, Olimpia CSU Brașov se clasează pe poziția a 4-a a Ligii Naționale cu 15 victorii și 12 înfrângeri, în timp ce echipa din Târgoviște se află pe ultima poziție a podiumului cu 18 victorii și 9 înfrângeri.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    HAI BRASOV
    HAI IN FINALA BRASOV CU SEPSI SIC !!! SEPSI SIC - BRASOV 86-62 !!! Targoviste si Clujul nu intra in calcul !!!

    cu 7 ani în urmă (19.03.2017)
    • viking33:

      semifinala
      brasovul parca e pe 4 si sepsi pe 1..deci nu se pot intalni in finala.. doar in semifinala.. si sanse mari ca targoviste sau cluj sa fie in finala.. deci nimic nu e valabil din comentariul tau :)

      cu 7 ani în urmă (19.03.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!