Stiri

Omri Casspi, aproape de o revenire în Europa

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.07.2019

Maccabi Tel Aviv încearcă să dea lovitura pe piația transferurilor prin repatrierea lui Omri Casspi, jucător cu 10 sezoane petrecute în NBA. Presa internațională afirmă că cele două părți au ajuns la o înțelegere asupra unui contract valabil pe 3 ani în valoare de 3.4 milioane de euro. Casspi va deveni căpitanul echipei și i-a fost oferită și o funcție în conducerea clubului după încheierea carierei de jucător.

În vârstă de 31 ani, Omri Casspi este un jucător de 2.06 metri care evoluează pe pozițiile 3-4. El și-a început cariera la Maccabi Tel Aviv pentru care a jucat între 2005 și 2009. Alături de Maccabi, Casspi a câștigat două titluri ale Israelului.

În 2009, Sacramento Kings l-a draftat în NBA cu opțiunea 23. Casspi a bifat mai multe echipe în liga nord americană, după cum urmează: Sacramento Kings, Cleveland Cavaliers, Houston Rockets, New Orleans Pelicans, Minnesota Timberwolves, Golden State Warriors și Memphis Grizzlies. În total, Casspi a jucat 588 de meciuri în NBA cu cifre de 7.9 puncte și 1.1 recuperări. De remarcat este faptul că jucătorul israelian nu a jucat niciun meci în playoff-ul NBA.

În sezonul 2018/2019, Maccabi Tel Aviv a câștigat titlul în Israel dar a fost departe de playoff în Euroligă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!