Stiri Cupa României Feminin

Optimism în tabăra gazdelor înainte de Final Four!

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
01.04.2013

Întrebate despre şansele pe care le are echipă din Alba Iulia la câştigarea competiţiei şi cât este de important faptul că vor juca pe teren propriu, Ildiko Nagy, Laura Papp și Eniko Laza au avut amabilitatea să ne răspundă pentru cititorii totalbaschet.ro următoarele:

Ildiko Nagy:

Bineînţeles pt orice echipă este un avantaj să joace acasă în faţa propriului public şi suporteri, atmosfera este un plus pt echipă şi energie pozitivă mai ales în momente critice.
Sincer eu cred că putem produce o surpiză fiindcă ne-am pregătit serios. Eu zic că noi suntem o echipă mai bună decât de locul 5 dar asta trebuie să demonstrăm. Suntem cocentrate pt meciul cu Sf. Gheorghe şi apoi vom vedea. Oricine ne-ar fi posibil adversar este un meci şi se joacă va câştiga cel care este mai concentrat şi îşi doreşte mai mult.

Laura Papp (Drăgoescu):

În primul rând ne bucurăm foarte mult că am ajuns în final four-ul cupei româniei şi mai ales că este organizat în Alba Iulia. Consider un avantaj faptul că jucăm pe teren propriu şi mai ales că ne putem baza pe susţinerea fanilor care sper să vină în număr cât mai mare la sală. Ne dorim foarte mult să câştigăm meciul cu Sfântu Gheorghe, care nu va fi un meci uşor, iar în finală se poate întâmpla orice pentru că toate echipele care sunt în competiţie sunt sensibil egale valoric.

Eniko Laza (Tarța):

Ne dorim foarte mult să jucăm cel puţin finala Cupei României. Sperăm să câştigăm meciul cu Sf Gheorghe mai ales că avem avantajul terenului propriu. Şansele sunt aproximativ egale, iar în finală dacă vom ajunge acolo se poate întâmpla orice indiferent de adversar.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!