Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Optimism la SCM U Craiova, înainte de startul playoff-ului

Eduard Popa

Eduard Popa
27.04.2018

dan ioan craiova baschet playoff

SCM Universitatea Craiova joacă în ultima etapă din faza a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin, grupa valorică 7-12, în compania celor de la Phoenix Galați.

Partida cu moldovenii este una destul de importantă întrucât hotărăște pe ce loc vor juca cele două formații în prima rundă de playoff. Dan Ioan, antrenorul secund al formației craiovene, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre partida cu Phoenix.

„Urmează un meci decisiv pentru noi, pentru ocuparea locului 7 la finalul fazei a II-a din Liga Naţională. Practică un baschet într-un tempo foarte ridicat, încearcă să fie agresivi în atac şi să pună presiune pe adversari. Consider că am făcut partide bune în ultimele jocuri împotriva lor şi ne putem impune sâmbătă. După această etapă va urma împerecherea în play-off şi vom evolua cu Sibiu, Cluj sau Steaua, în funcţie de rezultatele din ultima etapă”, a spus Ioan, potrivit sportuldoljean.ro.

Tehnicianul oltenilor susține spus că obiectivul echipei este calificarea în semifinalele LNBM.

„Nu dorim să ne oprim în sferturile de finală. Nu am preferințe cu cine vom juca, pentru noi ar fi ideal o echipă cu care să câștigăm cu 3-0 în primul tur din play-off. Știu că echipa nu a câștigat niciun meci în play-off, dar acum ne-am propus ca obiectiv calificarea în semifinale”, a declarat Dan Ioan.

În funcție de rezultatele din ultima rundă, Craiova ar putea întâlni Sibiu, Cluj sau Steaua.

Partida dintre SCM U Craiova și Phoenix Galați se joacă sâmbătă, de la ora 17:00, la aceeași oră cu cele trei partide din Top 6 LNBM.

*corecție: în articolul original scria „pentru noi ar fi ideal un 3-0 în primul tur”

*foto: Sportul Doljean

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu Vandana :

    Praz
    Un tampit. La fel ca tacsu. Macar lui i se trage de la praz.

    cu 5 ani în urmă (27.04.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    COMICUL !!!!!!!!
    Baiatul asta, aterizat pe meleaguri oltenesti prin manevrele de la federatie ale maestrului in arta managementului sportiv, este de un comic desavarsit. Trist este ca un astfel de imbecil pleaca si ramanem cu declaratiile sforaitoare si fara nicio acoperire in realitate.
    Nu suntem toti de pe aici atat de retardati, ca acest impostor cu multe diplome si rude la federatie, incat sa credem ca am putea elima Clujul, Steaua sau Sibiul cu 3-0 (sau macar sa ii eliminam cu 3-2).
    Si uite asa a mai aparut in peisajul baschetbalistic autohton inca un impostor, cu o geanta de diplome, care incearca sa prosteasca lumea. Dar noi aici avem avantajul ca suntem "vaccinati" de domnul manager general, care timp de 8 ani a reusit (prin "performantele si masurile luate") sa ne imunizeze la aparitia unor astfel de specimene.
    In rest, nu putem decat sa remarcam logica imbatabila care ne arata ca : "stiu ca echipa nu a castigat niciun meci in play-off dar acum ne-am propus sa ajungem in semifinale".
    De curiozitate dar l-a intrebat pe manager cand a pierdut de 3 ori in play -off cu 3-0, daca si-a dorit sa mearga in semifinale (bine putem sa nu punem la socoteala ultima participare cand a fost "uitat"BUREAU pe la bulgari, ca nu avea viza chipurile, si asa am "favorizat" Muresul)...

    cu 5 ani în urmă (27.04.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Păi dacă
    stăm să analizăm dpdv semantic, omul are perfectă dreptate: victoria cu 3 la 0 este ideală. Singura problemă ar fi că distinsul nu cred că avea semantica în cap când a deschis gura, cel mai probabil nu avea nimic...

    cu 5 ani în urmă (27.04.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Corect!
    Optimismul este justificat!La celebra intrebare morometiana:"Pe ce te bazezi?",exista un raspuns in doua puncte:1)a rasuflat informatia ca a fost "spart" laptopul lui Zelko Obradovic;2)se va aplica si o schema premiera mondiala,devastatoare pentru adversari,numita "Ox head mambo no 5"
    Asa ca Steaua,Cluj,Sibiu,pazea!

    cu 5 ani în urmă (27.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!