Stiri

Othello Hunter este noul jucător al lui Maccabi Tel Aviv

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.07.2019

Maccabi Tel Aviv a obținut semnătura lui Othello Hunter, baschetbalist care în stagiunea precedentă a fost campion în Euroligă alături de CSKA Moscova. Pivotul a semnat un contract valabil pe un sezon cu opțiune de prelungire pentru încă unul.

Othello Hunter a împlinit 33 de ani în cursul acestui an. El are o carieră îndelungată în Europa, după ce primele două sezoane ca profesionist le-a petrecut în NBA la Atlanta Hawks. Hunter a jucat la Ilysiakos, Dinamo Sassari, Azovmash Mariupol, Valladolid, Montepaschi Siena, Olympiacos, Real Madrid și CSKA Moscova. Pivotul născut în Carolina de Nord a avut două experiențe și în China, unde jucat pentru Shandong Lions și Jiangsu Dragons.

În sezonul recent încheiat, Hunter a jucat în 30 de partide pentru CSKA Moscova în Euroligă și a contribuit cu 8.2 puncte și 5.5 recuperări în 16.4 minute petrecute pe parchet.

Sezonul 2018/2019 i-a adus lui Hunter prima Euroligă din palmares. El mai are în CV Liga VTB, Cupa Spaniei, SuperCupa Italiei și două titluri ale Greciei.

Othello Hunter a fost anunțat de Maccabi Tel Aviv imediat după despărțirea de Alex Tyus, jucător care a ales să-și continue cariera alături de Unics Kazan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!