Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ousmane Barro: „Îmi doresc să devin campion la finalul acestui sezon”

Paul Olar

Paul Olar
24.08.2016

U-Banca Transilvania se află în această perioadă în Serbia, acolo unde participă la un stagiu de pregătire. Antrenorul Mihai Silvășan are la dispoziție întreg efectivul de jucători, iar obiectivele sunt mărețe. Ousmane Barro, fostul pivot al lui BC Mureș, vrea în sfârșit să câștige campionatul cu U-BT, declarând:

“U-Banca Transilvania este una dintre echipele de top din liga românească. Această echipă are câțiva jucători de mare valoare, deci pentru mine este o onoare că am ajuns să joc aici! Cred că echipele sunt tot mai puternice an de an, ceea ce este un lucru benefic pentru competiție. În ultimii ani, echipele au și șansa de a deveni campioane, nu doar să se lupte pentru locul al doilea Îmi doresc să am un sezon excelent, atât din punct de vedere individual, cât și colectiv. Îmi doresc, de asemenea, să devin campion la finalul acestui sezon”, a spus Barro, conform site-ului u-bt.ro

*Foto: u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!