Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ovidiu Teleabă: „Băieții au avut dorință de victorie și asta ne-a făcut să câștigăm”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
04.03.2015

Gaz Metan s-a impus în fața celor de la CSM Oradea, scor 97-88, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 22-a a LNBM. Tehnicianul oaspeților, Ovidiu Teleabă a vorbit despre succesul echipei sale.

După meciul cu Asesoft băieții au fost puțin cam obosiți, i-am simțit simțit și la antrenamente, am avut ceva emoții, nu știam dacă fiecare dintre ei poate să ducă 40 de minute. Din fericire pentru ei s-au mobilizat, au avut determinare, au avut dorință de victorie și asta ne-a făcut să câștigăm acest meci. Nu în ultimul rând aș vrea să felicit și echipa din Oradea pentru dăruire și lupta de pe teren, știu că trec prin niște greutăți, cu jucători accidentați, cu jucători care au fost suspendați și le doresc succes în continuare.

Acesta a fost întrebat cum și-a motivat băieții pentru această partidă:

Ca și pentru celelalte meciuri, deci noi ne propunem, în primul rând, să jucăm baschet frumos, să jucăm baschet de calitate, să jucăm pe teren ceea ce facem și pregătim la antrenamente și rezultatele, le spun întotdeauna, că o să vină și iată că nu ne-am înșelat, avem a noua victorie, poate pentru foarte multă lume nesperate, dar eu zic că se vede munca de la antrenamente și mai ales seriozitate jucătorilor și dăruirea lor la meciuri.

foto: Istvan Bertalan

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    D-le Teleaba,
    va multumesc pentru politeturi,dar nu e cazul sa ne gasiti scuze.Ce suspendati?oare suspendati fiind nu sau putut antrena? ma rog d-stra stiti mai bine.Va felicit pentru victorie!ati meritat-o din plin.Astept scuzele d-lui Achim.cum ca... vedem ce-i mai trece prin "declaratii"

    cu 9 ani în urmă (04.03.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Dar,AM
    O intrebare de ce nu a functionat tabela?

    cu 9 ani în urmă (04.03.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    jucatori
    Probabil s-a exprimat greșit sau nu știut ca Pantic și Vlahovic sunt gripați. Subotic e și el gripat dar s-a forțat pt ca trebuia. La fel și Krapic are probleme cu spatele (cele care l-au tinut in afara lotului si la meciurile cu Steaua si Energia) dar a fost nevoit sa joace.
    Și toate ăsta pe fondul unui joc foarte slab al echipei. Nu văd cum ne calificam în play-off. Nu-i vorba doar de apărare, greșim foarte mult și în atac. Cu toate acestea eu nu-l acuz pe Achim. E greu sa joci la fiecare meci cu alta echipa, cu improvizații (azi am jucat fără nr 1 și aproape jumătate din timp fără nr 5). E greu sa te antrenezi cu jumătate de echipa, e greu și pt moralul jucătorilor când știu ca au nevoie de victorie, se pregătesc și înainte de meci pica câte unul sau doi jucători din primul 5.
    Uitati-va la Steaua ca de când are probleme cu accidentările pierde meciuri. Uitati-va la Ploiești ca fără pivot pierde cam peste tot (chiar dacă i-au plecat jucători au în continuare jucători foarte buni,dar dacă nu-i ajuta banca...).
    E clar ca și jucam prost dar poate se schimba ceva.

    cu 9 ani în urmă (05.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!