Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ovidiu Teleabă: „Noi ne gândim doar la victorie”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
03.03.2015

Gaz Metan Mediaș primește miercuri, 4 martie, vizita celor de la CSM Oradea într-o partidă ce constă pentru etapa a 22-a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Antrenorul gazdelor, Ovidiu Teleabă a vorbit despre această partidă

„Oradea, chiar dacă are jucători accidentați, reprezintă un adversar foarte puternic noi. Noi vrem să ne facem treaba, vrem să jucăm baschet, vrem să câștigăm, dacă o să câștigăm va fi totul bine, dacă o să pierdem, vreau să pierdem cu fruntea sus, dar noi ne gândim doar la victorie. Vrem să jucăm un baschet de calitate, un baschet frumos. Cred că până acum am făcut-o, vă garantez că o să o facem și de acum încolo și dacă o să vină și victoriile cu atât mai bine. ”

Startul partidei este programat la ora 18.00

foto: Vlad Filipaș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!