Stiri

Păun: "Am câştigat pentru că am avut un program coerent şi poate pe înţelesul tuturor celor care au votat"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.12.2013

În această dupămasă, la Arena de Baschet din Bucureşti, s-a desemnat noul preşedinte al FRBaschet. Horia Păun a adunat cele mai multe voturi, 176, în timp ce Anton Netolitzchi a vut 16, iar Petre Brănişteanu 9.

CV-ul lui Horia Păun

Într-o declaraţie acordată după ce au fost făcute public rezultatele votului, Horia Păun a declarat că diferenţa a fost făcută de programul coerent al său.

Este victoria baschetului faptul că am avut peste 200 de entităţi prezente la Adunarea Generală din această zi, ceea ce ne face să credem că lumea este interesată de ceea ce se va întâmpla în următorii patru ani. Au fost mulţi oameni de baschet care au venit aici, toată lumea aştepta deznodământul în ceea ce priveşte preşedintele FRBaschet, iar acum aşteptăm să vedem ce se va vota la alegerile pentru posturile de vicepreşedinte şi de birou federal. Sunt convins că împreună cu noul birou federal vom continua proiectele foarte bune implementate în ultimii ani de FRBaschet, aşa cum sigur o să reuşim să implementăm noua strategie şi proiectul pe care l-am prezentat structurilor afiliate. 

Este o victorie, aşa cum putea să fie şi o înfrângere căci suntem în mediul sportiv, iar înfrângerea este parte din joc. Aş vrea să felicit şi ceilalţi competitori. Consider că am câştigat pentru că am avut un program coerent şi poate pe înţelesul tuturor care au votat. Voi continua cu Dan Berceanu în postura de secretar general.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe contra :

    Avem presedinte la FRB
    Felicitari D-lui Horia Paun pentru victorie!!!!
    Si spor la treaba!!!!

    cu 10 ani în urmă (02.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe marvashar :

    la vremuri noi TOT NOI!
    cred ca in 3 minute ai spus mai putine idei pe intelesul "tutulor" decit ceilalti doi in acleasi 3 minute!problema e ca permutarile sunt permise ca si ,,,,la noi!Spor la care treaba? Aveti de dat o explicatie care acum, este de onoare!CIND ATI ANTRENAT 2 ANI JUNIORII DE LA CSS PLOIESTI,SAU GRUPE,MA ROG!PARCA'96-98!

    cu 10 ani în urmă (03.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!