Stiri

PGE Turow câștigă titlul în Polonia

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
12.06.2014

În urma meciului 6 dintre PGE Turow și  Stelmet Zielona Gora, Polonia și-a stabilit campioana. PGE Turow s-a impus în fața deținătoarei titlului cu 4-2 la general și 60-72 în meciul care le-a adus trofeul. 

Partida a fost controlată clar de noua campioană, Stelmet reușind să câștige numai ultimul sfert, ceea ce nu a fost îndeajuns pentru a se menține în luptă. Apărarea foarte exactă și numărul mare de recuperări (39 din care 31 defensive) au adus primul titlu pentru echipa din Zgorzelec.

Cel mai bun marcator al lui Turow a fost sârbul Nemanja Jaramaz cu 16 puncte și 5 recuperări, însă MVP-ul finalei a fost desemnat Filip Dylewicz, care a înscris 9 puncte și a reușit 11 recuperări. Ivan Zigeranovic, jucătorul care a trecut și pe la Gaz Metan Mediaș, a jucat 6 minute și a marcat 4 puncte.

Pentru Stelmet, Vladimir Dragicevic a contribuit cu 12 puncte și 11 recuperări, iar Lukasz Koszarek a terminat cu 16 puncte și 6 pase decisive.

 

sursa foto: www.gaz-metan-medias.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!