Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Paris Horne reușește primul triple-double din actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.03.2016

Paris Horne a realizat primul triple-double în ediția 2015/2016 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Jucătorul american a izbutit această performanță în premieră în acest sezon, în partida pierdută de echipa sa, Energia Târgu Jiu, cu scorul de 91-77 în fața lui Gaz Metan Mediaș.

Integralist în partida cu Gaz Metan Mediaș, Paris Horne a demonstrat încă o dată că este un jucător „all around”. Fundașul ofensiv din Statele Unite ale Americii și-a clădit acest triple-double după ce a adunat 12 puncte, 11 pase decisive și 10 recuperări. Horne nu a fost în zi de șut, marcând 5/15 din acțiune (0/5 de la 3 puncte. ) și 2/4 de la linia de libere. Chiar și așa, jucătorul american a acumulat un indice al eficienței de 20 de unități.

Pentru Paris Horne, aceasta a fost una dintre cele mai bune performanț ale sezonului. El a mai fost aproape de un triple-double în partida cu Phoenix Galați, atunci când a terminat cu 16 puncte, 11 pase decisive și 8 recuperări, lipsindu-i doar două minigi prinse la panou. În acest sezon alături de Energia, Horne a înregistrat medii statistice de 12.6 puncte, 4.4 recuperări și 2.6 pase decisive în 22 de partide jucat în LNBM.

În precedentele două sezoane ale LNBM, de fiecare dată s-a înregistrat un singur triple-double pe stagiune. În ediția 2013/2014 a Ligii Naționale de Baschet Masculin, Aleksandar Vuletic, de la Concordia Chiajna, a fost singurul jucător care a terminat în triple-double. În sezonul precedent, Daniel Dillon a fost cel care a oferit un triple-double, în victoria lui CSM Oradea de pe terenul campioanei CSU Asesoft Ploiești.

foto: csenergia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!