Stiri Juniori U20 Masculin

Patru jucători în double-double la meciul Timba-Dinamo

Noémi Csiki

Noémi Csiki
17.03.2013

La partida din ultima etapă a turneului semifinal de la Tîrgu Mureș, Dinamo a depășit pe Timba București cu scorul de 80-103, asigurându-și calificarea la turneul final.

La această înfruntare, trei jucători dinamoviști și unul de la Timba au reușit performața de double-double.

Leonard Filip a fost cel mai eficient jucător de la Dinamo, reușind 18 puncte și 16 recuperări. Cu cele 6 pase decisive, 3 capace și 3 intercepții, el a terminat meciul cu o eficiență de 33.

Mihai Vladimir s-a remarcat mai ales prin precizia cu care a aruncat din afara semicercului. Împotriva echipei timișorene, el a reușit 6 din cele 10 încercări (60%), iar procentajul lui cumulat de la cele 3 meciuri de la turneu se apropie de 45% (13 din 29 încercări). Astăzi, el a reușit să recupereze 10 mingi, din care 2 ofensive, după ce iari a recuperat 13, așa că a terminat două meciuri din trei în double-double.

Dan Ioan și-a bifat primul double-double la acest turneu, reușind 13 puncte și 11 recuperări (5 ofensive) cu Timba.

Alin Andrieș, de la Timba, a adunat 25 de puncte și 15 recuperări (2 ofensive). Și el a terminat cu un indice de eficiență foarte înalt (37), după cele 6 pase decisive și 3 intercepții, respectiv un procentaj foarte bun de la libere (91%).

Ambele echipe au învins ecipa din Focșani și au pierdut în fața celor BC Mureș în peimele două etape, așa că acest meci a decis ocupanta locului doi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!