Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Patru meciuri transmise de la turneul 2 al grupei 1-5 din LNBF

Andreea Vlase

Andreea Vlase
14.03.2018

Vineri începe al doilea turneu al grupei 1-5 din Liga Națională de baschet feminin. CSBT Alexandria este gazda celui de-al doilea turneu în perioada 16-18 martie. Teleormănencele deschid turneul cu campioana en-titre, ACS Sepsi SIC.

Noua sală din Alexandria va găzdui cele șase partide ale turneului doi din grupa 1-5. Sunt meciurile care încheie faza a doua a sezonului regulat pentru echipele din prima grupă valorică. Primele două poziții la intrarea în play-off sunt acontate deja de ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare. Se mai joacă pentru următoarele trei locuri, cu mențiunea că Olimpia CSU Brașov pornește cu un avans de două puncte în lupta cu Universitatea Cluj-Napoca și CSBT Alexandria.

Formația din Teleorman a primit organizarea turneului doi după ce s-a tras la sorți la Final 8-ul Cupei României. Brașovul a primit primul turneu tot prin tragere la sorți, astfel că nu a mai intrat în cursa pentru al doilea turneu. Celelalte patru echipe au tras din nou la sorți pentru atribuirea acestuia. În prima fază, reprezentanții cluburilor au tras la sorți în ordinea din clasament. La acea tragere s-a stabilit ordinea în care se trage pentru turneu. Universitatea Cluj a fost prima la a doua tragere, dar reprezentantul acesteia a scos biletul alb din cupă. Antrenorul de la CSBT Alexandria, Mădălin Piperea, a urmat și a tras biletul cu turneul 2 la care echipa sa va juca trei partide.

Patru meciuri din cele șase vor fi transmise de canalul de youtube al federației, cele de vineri și duminică.

Iată programul turneului de la Alexandria:

Etapa 21 – Vineri 16 martie

Ora 17:00 CSBT Alexandria – ACS Sepsi SIC Sf Gheorghe, FRB TV, Detalii

Ora 19:30 Olimpia CSU Brașov – Universitatea Cluj-Napoca, FRB TV, Detalii

Etapa 22 – Sâmbătă 17 martie

Ora 17:00 ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe – Olimpia CSU Brașov, Detalii

Ora 19:30 CS Municipal Satu Mare – CSBT Alexandria, Detalii

Etapa 23 – Duminică 18 martie

Ora 17:00 CS Municipal Satu Mare – ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, FRB TV, Detalii

Ora 19:30 CSBT Alexandria – Universitatea Cluj-Napoca, FRB TV, Detalii

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!