Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pavel Marinov și-a ironizat adversarii pe instagram: #Karma (Foto)

Eduard Popa

Eduard Popa
15.05.2018

pavel marinov steaua timisoara

CSM Steaua Eximbank București a trecut în 5 partide de BC SCM Timișoara în sferturile de finală ale Ligii Naționale de Baschet Masculin. În ultima partidă elevii lui Jukka Toijala s-au impus cu 76-69.

Orgoliile au fost mari de ambele tabere într-una dintre cele mai frumoase rivalități din acest sezon de Liga Națională. Dovadă în acest sens stă o postare a lui Pavel Marinov.

Internaționalul bulgar a făcut un printscreen cu echipa celor de la BC SCM Timișoara care datează din 6 mai, după victoria obținută de bănățeni în București, scor 74-69. În poză apar mai mulți jucători ai bănățenilor, precum Igor Mijajlovic, Ionuț Drăgușin sau Mladen Jeremic, iar postarea este însoțită cu mesajul „#HAPPYFACES”. Peste acest printscreen, Pavel Marinov a pus mesajul ”#KARMA”, ca o dovadă a motivării ce le-a servit steliștilor în această stagiune.

pavel marinov instagram steaua timisoara

Pavel Marinov a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai Stelei în această serie, chiar dacă acest lucru nu se vede pe linia statistică. Eficient în a apăra trei poziții, Pavel a fost mereu pe parchet când CSM Steaua lua avans. Dovadă în acest sens stă faptul că la ultimul meci CSM Steaua a avut +19 cu internaționalul bulgar pe parchet.

În acest sezon Pavel Marinov a adunat medii de 9,6 puncte, 3,2 recuperări și 2,9 pase decisive, cu 5,2 puncte pe meci în playoff. El a pierdut lotul formației după aducerea lui Jonte Flowers, dar s-a pregătit foarte bine, a profitat de accidentarea lui Zekovic și după revenirea sârbului, prestația sa l-a făcut pe Jukka Toijala să îl prefere pe Marinov pe foaia de joc pentru seria cu Timișoara, fie în locul lui Luka Lapornik, fie în a lui Brandon Taylor.

Rămâne de văzut ce rotație va alege tehnicianul finlandez pentru seria cu Cluj, dat fiind faptul că împotriva Timișoarei și-a permis să aibă în afara lotului jucători precum Lapornik, Taylor sau Jason Boone.

*foto: sportpictures.eu/captura instagram

3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești wtf :

    Fair play
    Un lucru este celebrarea victoria ta, şi complet diferite batjocoritoare pentru adversarul tău. În clubul normal îl vor pedepsi pentru această mutare

    cu 5 ani în urmă (15.05.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      da, de porc postarea
      dar acum pentru un post pe instagram, destul de light totusi, nu cred ca se preteaza vreo sanctiune din partea clubului.
      In alta ordine de idei: cine-i tipul din stanga lui Jeremic? Din stafful TM? Are o mina super amuzanta in poza asta :))

      cu 5 ani în urmă (15.05.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Bulgăroi cu ceafă groasă, n-ai ce să-i ceri, niște țărani!

    cu 5 ani în urmă (15.05.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!