Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pavel Marinov: „Phoenix Galați este un adversar dificil și experimentat”

Valentin Todea

Valentin Todea
18.09.2016

Stagiunea 2016-2017 a Ligii Naționale de Baschet Masculin demarează astăzi cu meciul dintre BCM U Pitești și Phoenix Galați. Confruntarea va lua startul la ora 20 în Sala Sporturilor „Trivale” și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4.

Înaintea acestei partide, Total Baschet a luat legătură cu baschetbalistul formației argeșene, Pavel Marinov. Vorbind despre presezonul avut de echipa sa, jucătorul pregătit de Hristu Șapera a menționat:

„În perioada de pregătire nimănui nu i-a păsat de victorii, atunci este important să îți încerci sistemele, jucătorii, diferite rotații și lucruri de acest gen. Suntem pregătiți pentru noul sezon, sper ca cel mai bun baschet al nostru să se vadă în play-off. Consider că toți jucătorii își cunosc rolul în echipă.”

Referitor la partida din prima etapă, bulgarul a declarat:

„Cred că meciul cu Phoenix Galați va fi unul greu, vom avea în față un adversar dificil și experimentat.”

Întrebat fiind cum este să-l aibă din nou coechipier pe Vlad Corpodean, acesta a spus:

„El este unul dintre motivele pentru care am venit la Pitești, îmi place să joc alături de el. Vlad muncește foarte mult pe teren iar în afara lui este o persoană extraordinară.”

Foto: Facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!