Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pavel Marinov, convocat la naţionala Bulgariei

Eduard Popa

Eduard Popa
22.10.2017

pavel marinov steaua bulgaria

Jucătorul celor de la CSM Steaua Eximbank Bucureşti, Pavel Marinov, a fost convocat la naţionala Bulgariei pentru meciurile din preliminariile Cupei Mondiale din 2019.

Marinov va fi chiar căpitanul naţionalei Bulgariei, în duelurile pe care vecinii noştri le vor avea în compania naţionalelor Finlandei, pe 24 noiembrie, şi în compania Islandei, pe 27 noiembrie. La naţionala Finlandei antrenor secund este chiar tehnicianul Stelei, Jukka Toijala. 

Pavel Marinov a ajuns în această vară la CSM Steaua Eximbank Bucureşti, unde în trei partide a adunat 8,3 puncte, 3 recuperări şi 2 pase pe întâlnire.

Sezonul trecut Marinov a jucat la BCM U Piteşti, unde a adunat medii de 14,5 puncte, 4,4 recuperări şi 4 pase decisive în 31 de meciuri. După eliminarea în playoff chiar în faţa Stelei, bulgarul a evoluat pe final de sezon la Lille, în a doua ligă franceză.

Marinov a sosit în România la Dinamo, unde în sezonul 2015-2016 a jucat 36 de meciuri cu medii de 12,3 puncte, 4,3 recuperări şi 3,5 pase decisive.

Înainte să joace în România, Pavel a evoluat doar în ţara sa natală, pentru Balkan Botevgrad, Tundja Yambol şi Lukoil Academic Sofia.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!