Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pedja Stamenkovic: "Ne aşteaptă un meci dificil împotriva Sibiului”

Ana-Maria Mătuşoiu

Ana-Maria Mătuşoiu
15.01.2016

pedja_stomakovic

Pedja Stamenkovic a prefațat partida pe care echipa sa, BCM U Piteşti, o joacă în deplasare, pe parchetul celor de la CSU Atlassib Sibiu. Fundașul sârb al formației alb-violete spune că publicul va reprezenta un atu pentru echipa gazdă, însă e timpul ca BCM U Pitești să își arate adevărata valoare.

„Ne așteaptă un meci dificil împotriva Sibiului. Joacă un baschet bun, rapid şi marchează foarte mult în tranziţie. Beneficiază de oameni mari care pot înscrie cu mare uşurinţă de la distanţă. Întâlnim o echipă ce evoluează foarte bine pe teren propriu, încurajată de o sală arhi-plină. Cu siguranţă, publicul este un atu pentru ei.  

Pentru noi este foarte important să ne îmbunătăţim jocul de la meci la meci, să prindem încredere la nivel de echipă. Acest lucru este posibil doar cu obţinerea unor victorii. Ne pregătim foarte bine la antrenamente, iar acum, când toţi jucătorii sunt sănătoşi, este timpul să ne arătăm adevărata valoare. Să jucăm baschetul pe care îl ştim", a declarat Pedja Stamenkovic.

Meciul dintre CSU Sibiu și BCM U Pitești se joacă sâmbătă, de la ora 18, la Sala „Transilvania”. 

*foto: BCM U Pitești

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești boby77 :

    Meci
    Victoria este obligatorie daca vrem in PO. HAI PITESTI!

    cu 8 ani în urmă (15.01.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Ca si a noastra, de astfel ....

    cu 8 ani în urmă (16.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!