Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Performanță colectivă pentru Asesoft în meciul cu Chiajna

Marius Petri

Marius Petri
07.02.2014

CSU Ploiești a obținut victoria cu numărul 12 în acest sezon în urma meciului disputat în deplasare la Concordia Chiajna, câștigat cu scorul de 97-45. Deși rezultatul final era unul așteptat, Vladimir Arnautovic nu a acordat foarte multe minute jucătorilor tineri, dorind să pregătească meciurile cu Gaz Metan Mediaș și BC Mureș. În ciuda faptului că Burlacu, Adamovic și Marshall nu au evoluat deloc, Asesoft a avut cinci jucători care au marcat cel puțin 15 puncte în partida cu Concordia.

Vladimir Tica și Ante Krapic au fost cei mai eficienți baschetbaliști ai campioanei în meciul din această seară, ambii terminând meciul cu 24 de unități în dreptul eficienței. Pivotul muntenegrean a marcat 17 puncte (6/8 de două puncte, 5/6 de la linia de fault) și a contribuit și prin 8 recuperări, 2 pase decisive, 2 mingi câștigate și tot atâtea pierdute în cele aproximativ 20 de minute jucate. Krapic a înscris 15 puncte (6/7 din interiorul semicercului, 3/4 aruncări libere), la care a adăugat 8 recuperări, 5 mingi câștigate și una pierdută.

Adrian Guțoaia a reușit 19 puncte, o recuperare și 4 assist-uri, fiind singurul integralist din echipa ploieșteană. Acesta a avut 3/5 la aruncările de două puncte, 4/8 la cele din afara semicercului și 1/2 la cele de la linia de fault. Baschetbalistul român a contribuit și prin 2 mingi câștigate și 2 pierdute, totalizând un indice al eficienței de 17.

Alhaji Mohammed a fost cel mai bun marcator al Asesoftului contra Chiajnei. Fundașul american a jucat 36 de minute, timp în care a avut 6/10 aruncări reușite de două puncte, 3/7 aruncări de la mare distanță și 0/5 aruncări libere pentru un total de 21 de puncte. Mohammed a mai reușit și 4 recuperări și 5 pase decisive, terminând meciul cu 15 unități la eficiență.

După ce a fost MVP-ul etapei precedente, Gerald Lee a reușit o nouă evoluție remarcabilă. Pivotul finlandez a reușit 15 puncte, având procentaje bune: 75% la aruncările de două puncte (6/8) și 50% la cele de la linia de fault (3/6). Lee și-a mai ajutat echipa cu 6 recuperări și 2 pase assist-uri, totul pentru un indice al eficienței de 19.

Următorul meci pentru baschetbaliștii de la CSU Ploiești va avea loc pe teren propriu duminică, împotriva formației Gaz Metan Mediaș.

*foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!