Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Performanță importantă reușită de Lucas Tohătan în disputa cu Dinamo

Valentin Todea

Valentin Todea
21.01.2018

BC SCM Timișoara a trecut pe teren propriu de Dinamo București, scor 104-53. Baschetbalistul cu o contribuție majoritară la acest success a fost Lucas Tohătan, cel care a avut o seară excelentă în Sala „Constantin Jude”.

Evoluând preț de 26 de minute, Tohătan a marcat 26 de puncte și a adăugat de asemenea 3 recuperări, 5 pase decisive și 6 intercepții, pentru un indice al eficienței de 34 de unități, cel mai mare dintre jucătorii aflați pe parchet sâmbătă seara.

Lucas a avut procentaje excelente la aruncările din acțiune (82%), în timp ce de la linia de libere a transformat 60% din încercări (3/5). Astfel, 80% (4/5) din mingile trimise către coș din interiorul semicercului și-au găsit ținta, în timp ce de la 3 puncte sportivul a marcat 83% din aruncări (5/6).

*Foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!