Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Performanțe notabile pentru 4 orădeni în meciul cu Chiajna

Marius Petri

Marius Petri
15.12.2013

CSM Oradea a câștigat duelul cu CS Concordia Chiajna, scor 103-69. Partida a contat pentru etapa a XII-a a LNBM și s-a disputat în Arena Antonio Alexe, bihorenii dovedind că trec printr-o formă bună printr-o victorie la o diferență liniștitoare.

Cel mai eficient baschetbalist al Oradiei a fost Titus Nicoară, care a reușit să înscrie 14 puncte (7/10 aruncări de două puncte) și să recupereze 5 mingi în doar 15:22 minute petrecute pe teren. Pe lângă aceste reușite, românul a dat 3 assist-uri, a câștigat 4 mingi și a reușit un capac, acumulând un indice al eficienței de 24.

Și Zarko Comagic a avut o prestație bună, acesta reușind 16 puncte și 3 recuperări în 17:33 minute petrecute pe teren. Sârbul a avut procentaje foarte bune, marcând 7/7 aruncări de două puncte, 0/2 “trițe” și 2/2 de la linia de fault, totul pentru un indice de 23 în dreptul eficienței.

Un alt jucător care s-a remarcat a fost Daniel Dillon. Australianul a fost folosit 18:28 minute, timp în care și-a ajutat echipa prin 14 puncte înscrise, 5 pase decisive și 3 recuperări. Extrema bihorenilor a avut 4/5 la aruncările de două puncte și 2/3 la cele de la mare distanță, înregistrând un indice al eficienței de 19.

Bogdan Țîbîrnă a bifat cea mai bună evoluție din acest sezon, contribuind la succesul echipei sale prin 14 puncte marcate, 4 recuperări și 2 pase decisive. Pivotul a fost cel mai utilizat baschetbalist din lotul gazdelor, jucând 25:23 minute. În acest timp, românul a avut 5/6 aruncări reușite de 2 puncte, 1/2 de 3 puncte și 1/2 aruncări libere, având un conficient al eficienței de 15.

În urma acestei victorii, CSM Oradea a ajuns la 9 succese în acest sezon competițional în care au suferit și 2 eșecuri. În etapa următoare, bihorenii vor primi vizita celor de la Energia Rovinari, disputând astfel ultimul meci din acest an sub privirile propriilor suporteri. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!