Stiri

Peste 200 de jucători înscriși la a doua ediție a Superbet Tulcea Streetplay

Mihai Iordan

Mihai Iordan
06.07.2018

Baschetul 3x3, disciplină olimpică care se va juca în premieră la Tokyo 2020, revine pentru al doilea an consecutiv în Tulcea. Peste 200 de jucători vor participa în acest week-end la Superbet Tulcea Streetplay, ediția a II-a, care se va desfășura sâmbătă și duminică în Piața Civică.

La turneu s-au înscris 57 de echipe, la toate categoriile de vârstă, care din acest sezon al circuitului național Sport Arena Streetball includ și categoriile de baby, sub 10 ani și mini, sub 12 ani. La copii și  juniori sunt înscrise numeroase echipe din Tulcea și zona Dobrogei, astfel că localnicii vor avea destule motive să își încurajeze propriile formații.

Categoriile Open, acolo unde participă și jucători profesioniști, adună echipe din întreaga țară, la Tulcea urmând sosi echipe de top din circuit precum U Cluj, CSM Oradea, Athletic Constanța, Rapid București, CSU Sibiu, Cuza Brăila sau Phoenix Galați la masculin, respectiv Agro Squad și Phoenix Constanța la feminin.

Evenimentul va fi animat de trupa de dans Let's Go, de la Școala Gimnazială ,,Alexandru Ciucurencu" din Tulcea, coordonată de Lidia Băluță, care va susține două reprezentații în cea de-a doua zi de competiție. De asemenea vor avea loc concursuri cu premii pentru spectatori, precum și alte momente-surpriză, pentru două zile de distracție continuă, sport și mișcare în aer liber.

Tulcea Street Play este un eveniment marca Sport Arena Streetball, organizat în parteneriat cu Asociația Terra Semper Fidelis Perspectiva pentru Viitor, Primăria Municipiului Tulcea și Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Tulcea. Turneul este susținut pe plan local de Stirom, Zizin, CSȘ Tulcea, Clubul Sportiv Deceneu, Alpromt, Hesperis Group, Ferma Stoian și Radio Constanța.

Circuitul național Sport Arena Streetball este susținut de Superbet, Nike, sport-loft.com, Gatorade, Ursus Cooler, Pegas, Ideal Board Games, Horizon. Powered by Kiss FM.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate