Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Petar Babic : „Putem învinge Oradea”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
24.04.2014

Fundașul echipei SCM Universitatea Craiova, Petar Babic, a prefațat primele partide din play-off-ul Ligii Naționale de Baschet dintre CSM Oradea și SCM U Craiova.

„Ultima dată când am jucat la Oradea a fost un meci foarte greu, am fost la o aruncare de o mare victorie. Sper ca de data aceasta să câștigăm cel puțin un meci. Avem o șansă, suntem o echipă unită și este posibil să facem surpriza. Eu cel puțin cred că vom câștiga. La Craiova publicul este întotdeauna al șaselea jucător de pe teren și ne poartă mereu spe victorie”.

Oradea și Craiova se vor duela sub panou vineri de la ora 19:15, respectiv sâmbătă de la ora 19:00, în sala ”Antonio Alexe” de pe malul Crișului Repede.

*Foto: Bogdan Dănescu

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova viorel furma :

    scm
    repetati isprava cu asesof si sibiu si siguri avem mari sanse!!!!

    cu 9 ani în urmă (24.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!