Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Petar Vukovic trece de la CSO Voluntari la CSM Focșani

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
13.01.2019

Petar Vukovic s-a despărțit de CSO Voluntari și a ales să continue la CSM Focșani

Sârbul a bifat 8 partide în LNBM pentru echipa ilfoveană, în care a adunat medii de 6.3 puncte, 3.9 recuperări și 0.5 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +6.4 pe meci. În cele 3 partide din Cupa României, Vukovic a strâns medii de 9.3 puncte, 2.7 recuperări și 0.7 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +9.3 pe meci.

Petar Vukovic este al doilea jucător după Aron Nwankwo, care se desparte de CSO Voluntari. În locul lor, echipa ilfoveană i-a adus pe Danilo Tasic și Ljubomir Campara.

CSO Voluntari va evolua în grupa galbenă, 7-12, în timp ce CSM Focșani în grupa albastră, 13-18.

 

*foto: Facebook CSO Voluntari 2005 Secția de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!