Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Petrișor și Toth, titulari pentru Timișoara în partida cu Farul

Costin Marinescu

Costin Marinescu
05.11.2013

Foto: banatsport.ro

Partida cu Farul Constanța a consemnat prima titularizare din actualul sezon pentru Cătălin Petrișor și George Toth în echipa Timișoarei.

Petrișor a evoluat aproape 30 minute, record personal în actualul sezon, și a terminat meciul cu 12 puncte marcate, o recuperare, 2 pase decisive și 3 intercepții. El a înscris 3 dintre cele 4 aruncări d ela mare distanță încercate, nu a pierdut nicio minge în atac și a terminat cu un indice de eficiență de 14. Numprul de puncte reușite și indicele de efcieință acumulat reprezintă, de asemenea, performanțe persoanel în sezonul de față.

George Toth, rezerva timișorenilor pe poziția 5, a primit contra Farului 15:46 minute de joc, dar nu a avut o prestație de care să fie foarte mândru. El nu a o zi bună la aruncări, doar 1/5 reușite pentru un total de 2 puncte, dar a prins 6 mingi la panou și a interceptat 2 posesii adverse. Indicele său de eficiență a fost 5, egalând cea mai slabă performanță a sa în acest sezon, cea din meciul cu BCM U Pitești din prima etapă.

Cătălin Petrișor are în acest sezon medii de 11:34 minute, 4.5 puncte și o pasă decisivă pe meci, în timp ce George Toth evoluează 17:25 minute pe meci și reușește 5.3 puncte și 4.7 recuperări.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Petrisor
    Cata,sper ca te vei intoarce,retine ca esti iubit si apreciat in oras!

    cu 10 ani în urmă (07.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!