Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Petrică Munteanu: "Nu am, din toate socotelile mele, banii necesari să fac faţă în LNBM"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.07.2014

CS Farul Constanţa este una dintre cele trei echipe care nu şi-au depus actele, la termen, pentru a se înscrie în Liga Naţională de Baschet masculin. După un sezon în care au mizat doar pe jucători tineri, situaţia pare să se repete la malul Mării Negre. În interviul acordat Total Baschet, Petrică Munteanu a afirmat că în momentul de faţă nu dispune de mijloacele necesare pentru a putea lua parte în prima ligă. Preşedintele constănţenilor speră la rezolvarea situaţiei, însă din cele afirmate este foarte puţin probabil ca situaţia să se schimbe în bine.

Care este situaţia actuală la Constanţa? Am înţeles că nu v-aţi înscris în prima ligă...

Situaţia deocamdată asta este. Nu am, din toate socotelile mele, banii necesari ca să fac faţă în Liga Naţională. Aceasta este situaţia, e tot ce pot să spun. Mai mult ca sigur, totul e atât de relativ încât îţi vine să tragi de ei. Trebuie să vedem, dacă avem noroc, avem noroc. La ora asta despre asta discutăm. 

De ce anume depindeţi? De susţinerea primăriei?

Depindem de bani, căci susţinerea e o chestie aşa ... depinde doar de banii necesari pentru a ne înscrie şi să performăm corect în Liga Naţională. Suntem aici şi am vrea să rămânem. Termenul s-a prelungit cu 3 zile, se va mai prelungi cu 3 zile, e mai puţin important. Important este să ne rezolvăm noi problemele aici.

Credeţi că sunt şanse să se rezolve totul în câteva zile?

Mi-aţi pus o întrebare gazetărească, iar eu am aşa o chestie personală cu astfel de întrebări. De unde să ştiu eu ce va fi peste trei zile ? Sunt ghicitor în stele? Să dea Dumnezeu. Mai mult de atât eu nu pot să fac decât să alerg dintr-o parte în alta. Am trecut prin multe ca să ajungem unde suntem acum. Am luat-o de la zero căci nu ne-a dat nimeni coroniţă, din prima, şi am promovat. Anul trecut am făcut ce am făcut ca să ne menţinem în ligă şi să facem performanţă. Am sperat ca anul acesta să fie mai bine, dar deocamdată speranţa e ca scroafa moartă în coteţ. 

9 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Sa ma scuze cei din Constanta dar asta ii complet idiot.....

    cu 9 ani în urmă (16.07.2014) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    sclerozat
    Cred ca doar batranetea ii joaca feste. Ce management ? Dinozauri din astia inca mai exista. Avem unul si la Iasi . Ce performanta poti face cu astfel de oameni? Mai bine s-ar transfera Presedinti pe la Asociatiile de Proprietari...

    cu 9 ani în urmă (16.07.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor:

      oare?
      Zici tu ca doar batranetea si desuetudinea?Vad ca in materie de "Ralph Lauren" stie sa fie foarte actual si la curent...

      cu 9 ani în urmă (16.07.2014)
    Raspunde
  • CS Farul Constanţa bdevil :

    ...
    A dormit cu scroafa in cotet toata iarna, si acum in iulie in ultima zi s-a trezit ca echipa nu are bani ... inimaginabil.

    cu 9 ani în urmă (16.07.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Absolut jenant!

      cu 9 ani în urmă (16.07.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe marvashar :

    iluminare!!!!
    e,acum voi sigur intelegeti de ce e Iacobescu este cel mai bun manager si Asesoft are 10 titluri iar, unii dintre voi chiar niciunul!!!!!

    cu 9 ani în urmă (16.07.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Inclin sa cred ca nu constientizezi ca mesajul tau este doar o elucubratie fara sens! Daca ii dai lu` nea petrica asta un buget de 1.000.000 Euro++ s-ar putea, chiar si el, sa faca o echipa capabila sa castige campionatul! Cand ai bani cu nemiluita (nu precizam sursa ca nu despre asta ii vorba) mi se pare chiar stupid sa nu faci o echipa capabila sa castige minunata noastra LNB! Una este sa aduci jucatori pe 1000 de euro, jucatori pe care nu ii baga nimeni in seama si alta este sa aduci jucatori cu CV impresionant! Ma opresc aici pentru ca nu vreau sa jignesc pe nimeni!

      cu 9 ani în urmă (17.07.2014)
    Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet :

    ...
    @marvashar tu crezi ca daca dispuneau mai multi de posibilitatile lui financiare nu aveau si ei rezulate. Omu probabil ca stie treaba si se pricepe la asta , dar datorita comportamentului lui nu cred ca merita etichetat astfel chiar daca unii vad si apreciaza faptul ca se ghideaza dupa zicala " scopul scuza mijloacele " iar echipa pe care o conduce are anumite rezultate .

    cu 9 ani în urmă (17.07.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Management
    Se poate discuta mult despre acest aspect cheie in dezvoltarea acestui frumos sport.Deocamdata insa,cel ce se apropie cel mai mult de profilul corect al acestui post este Cristescu(are multe hibe,dar a construit cel mai solid sistem piramidal baschetbalistic din tara,lucru demn de toata admiratia si care-l situeaza indiscutabil cu o treapta peste toti ceilalti).Urmeaza un grup de cativa manageri decenti,care pot confirma daca vor fi seriosi(nu dam nume,sa nu se inflameze spiritele,dar se intuiesc persoanele),dupa care vine sirul numelor care ocupa doar casuta din organigrama,cu varfuri de lance eternii si fascinantii "nea" Petrica si Horoba(mai sunt si alti eterni,dar poate nu la fel de fascinanti ca astia),personaje care ar trebui sa dispara urgent din acele pozitii.Ideea este ca baschetul ca sport traverseaza pe plan mondial o perioada fasta si trebuie urgent sa ne urcam si noi in acest tren!

    cu 9 ani în urmă (17.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!