Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Phoenix Galaţi ar putea juca în Liga Balcanică în sezonul următor

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
22.03.2017

Organizatorii competiţiei au fost prezenţi la Galaţi la meciul din weekend cu SCMU Craiova şi au invitat oficial echipa gălăţeană să participe în această competiţie regională. „În sezonul viitor, Liga Balcanică împlineşte 10 ani de existenţă şi ne dorim să avem din nou echipe din România. Consider că acesta este locul potrivit pentru o echipă tânără precum Phoenix Galaţi, să vină să joace într-o competiţie internaţională”, a declarat Shay Shtricks prezent în cadrul unei conferințe de presă.

Conducerea clubului Phoenix Galaţi îşi doreşte să participe în Liga Balcanică, însă pentru asta are nevoie de sprijin suplimentar din partea principalului finanţator, Consiliul Local Galaţi. „Noi urmează să ne analizăm în primul rând din punct de vedere financiar pentru că din punct de vedere al baschetului noi spunem un da hotărât. Este foarte important impactul financiar pentru că sunt deplasări lungi, costisitoare, obositoare”, a precizat managerul clubului Florin Nini. Phoenix va înainta o cerere de suplimentare a fondurilor către autorităţile locale special pentru această competiţie.

„Aveţi o echipă foarte bună, dar ca să fiu sincer, cu actualul lot, puteţi ajunge în etapa a doua, dar nu sunt sigur că puteţi merge în sferturile de finală sau în semifinale. Nu din cauză că vă lipseşte ştiinţa baschetului, ci poate că trebuie să vă suplimentaţi bugetul ca să mai aduceţi unul sau doi jucători puternici sub panou”, a concluzionat „boss-ul” Ligii Balcanice.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    Omul asta, in continuare, tace si face. O mai avea el mici scapari ici colo, rad e o persoana de calitate, care intelege foarte bine baschetul. Felicitari, echipa de la Galati este una frumoasa.

    cu 7 ani în urmă (22.03.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      Dar, nu rad. Tastatura imi joaca feste.

      cu 7 ani în urmă (22.03.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!