Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Phoenix Galați câștigă meciul din deplasare cu BC Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.12.2015

Phoenix Galați a terminat anul calendaristic 2015 cu o victorie în deplasare, pe terenul lui BC Timișora. Partida jucată pe Bega a fost una echilibrată, iar echipa oaspete și-a asigurat victoria în ultimele 2 minute ale jocului. Scorul era egal la întrare în ultimele două minute. Threatt, Rohde și Pesic au reușit un parțial de 9-1 într-un minute, aducând victoria pentru echipa gălățeană. Scorul final al partidei dintre BC Timișoara și Phoenix Galați a fost de 75-79.

Yaroslav Lemyk a fost cel mai bun jucător al partidei cu 24 de puncte, 11 recuperări și 2 pase decisive. Milos Bojovic a adăugat 13 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive. Milos Pesic a încheiat în double-double în fața fostei echipe, 10 puncte și 12 recuperări.

Kentawn Smith a fost principalul remarcat al gazdelor cu 19 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. Stefan Zivanovic a avut și el un meci bun pentru Timișoara, încheiat cu 16 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!