Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Phoenix Galați joacă acasă cu Dinamo București

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
06.03.2018

phoenix galati dinamo

Unul dintre duelurile celei de-a 19-a etape din Liga Naţională va aduce faţă în faţă formaţiile Phoenix Galaţi şi Dinamo Bucureşti.

Iniţial meciul trebuia să se dispute în devans în urmă cu o săptămână dar vremea nefavorabilă i-a împiedicat pe dinamovişti să ajungă la Galaţi.

Echipa pregătită de Florin Nini şi Bogdan Bălănică vine după un joc foarte bun în deplasare cu CSU Sibiu, pierdut la mare luptă, scor 93-85, şi porneşte ca favorită certă. De altfel, gălăţenii conduc cu 11-2 la întâlnirile directe. Dinamo vine la Galaţi după ce a fost învinsă etapa precedentă pe teren propriu de SCM U Craiova, scor: 117-54.

În partida tur de la Bucureşti, Phoenix s-a impus cu 102-61, numai puţin de opt baschetbalişti reuşind să marcheze peste 10 puncte: Zaharie 16 p (plecat între timp de al Alb-Roșii), Casale 12 p, de la Dinamo, respectiv Gugino 23 p, Miller 17 p, Rundles 15 p, care între timp a plecat din România, Hadzifejovic 14 p, Pavlovic 13 p și Kalve 12 p, de la Phoenix.

Partida se va disputa miercuri, de la ora 19:30 în sala Polivalentă Dunărea şi va fi condusă de arbitrii Dragoş Barbu, Cosmin Prişcă și Alexandru Ivan. Comisar din partea FRB a fost delegat Anton Cuţov.

*foto: Sorin Pană

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!