Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Phoenix Galați se deplasează la Târgu Mureș pentru duelul cu BC Sirius

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.01.2017

BC Sirius Târgu Mureș și Phoenix Galați se vor întâlni sâmbătă în ultimul meci al etapei a 17-a din Liga Națională de Baschet Feminin, meci programat cu începere de la ora 19:45 în Sala Sporturilor din Târgu Mureș, imediat după partida băieților de la BC Mureș cu Olimpic Baia Mare. 

Înaintea acestei confruntări directe, Sirius este penultima în clasamentul Ligii Naționale cu 3 meciuri câștigate, 13 pierdute și 19 puncte. De cealaltă parte, Galațiul este în plină luptă pentru ocuparea unui loc cât mai bun înaintea demarării play-off-ului. Phoenix este pe locul 5 cu 8 meciuri câștigate și tot atâtea pierdute, având un total de 24 de puncte acumulate. 

Fetele din Târgu Mureș au pierdut în runda precedentă, tot pe teren propriu, 81-91 cu Satu Mare, contracandidata Galațiului în lupta pentru ply-off, în timp ce Phoenix a dispus fără probleme de ultima clasată, Poli Iași, 83-55. 

În partida tur, disputată în Sala Dunărea din Galați, gazdele s-au impus categoric în fața ardelencelor, scor final 91-64. 

Phoenix nu va avea o misiune ușoară în această deplasare, însă pentru ocuparea unui loc cât mai bun în clasament este nevoită să confirme în fața unui adversar mai slab valoric. 

*Foto: Toth Csaba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!