Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Phoenix a pierdut primul duel pentru locurile 5-6 cu ICIM Arad

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
20.04.2017

Sala Polivalentă Dunărea a găzduit miercuri seara partida Phoenix Galați – U Goldiș ICIM Arad, primul duel pentru locurile 5-6 în Liga Națională Feminină de baschet. Rămasă și fără ultimele două americance: Jeanette Jackson și Kerah Nelson, echipa gălățeană a luptat până la capăt și a crezut în șansa ei. Arădencele, în formulă completă au condus în permanență pe tabela de marcaj, și-au luat revanșa după cele două înfrângeri din sezonul regulat și au luat o opțiune importantă pentru locul 5. Cu acest prilej, la Phoenix au jucat și junioarele: Maria Vreme, Alina Stan, Elena Robitu, de la LPS Galați, care și-au făcut botezul în Liga Națională.

Rezultat final: Phoenix Galați – U Goldiș ICIM Arad 58-71 (14-21, 11-22, 15-16, 18-12). Principalele marcatoare: Bianca Fota 15 puncte, Denisa Fota 15 p, Alexandra Dumitrache 12 p, de la Phoenix respectiv Pasic 14 p, Moraru 10 p, Karakasevic 10 p. Meciul doi va avea loc pe 22 aprilie la Arad.

*Foto: Viorel King

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!