Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Phoenix joacă la Galați cu CSM CSU Oradea

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
03.11.2017

Liga Națională de Baschet Masculin continuă cu partidele celei de-a 5-a etape. Phoenix Galați va primi vizita celor de la CSM CSU Oradea, medaliata cu bronz din ultima ediție de campionat. Partida se anunță foarte interesantă așa cum au fost de altfel și precedentele dueluri dintre cele două formații, mai ales cele care s-au desfășurat în orașul de la Dunăre.

Orădenii conduc cu 6-2 la general. Cele două combatante și-au împărțit victoriile în ultima ediție de campionat: 67-65 pentru Phoenix la Galați, respectiv 73-63 pentru CSM CSU la Oradea.

Etapa precentă, ambele au bifat victorii concludente în deplasare: Phoenix a câștigat la Timișoara cu BC Timba, scor 83-62 iar CSM CSU Oradea s-a impus la Târgu. Mureș, 86-60 cu BC Mureș.

Partida se va disputa sâmbătă 4 noiembrie, în sala Dunărea, de la ora 19.30 și va fi arbitrată de: Dragoș Nicolae, Alexandra Stan și Șerban Rașoga iar comisar FRB a fost desemnat Constantin Ioan.

*foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!