Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Phoenix s-a impus lejer în fața celor de la BCM Danzio Timișoara

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
01.02.2016

Duminică seara, Phoenix a primit vizita celor de la BCM Danzio Timișoara. Antrenorul Eugenio Rodrigues a început cu formula standard: Romina Filip, Amanda Frost, Myneshia McKenzie, Montia Johnson, Christassia Walter, iar omologul său Bogdan Bulj le-a trimis pe teren pe: Renata Szmutku, Gabriela Măgurean, Claire Wilson, Ivana Grbic, Alexandra Dumitrache.

Gălățencele au vrut să nu le mai dea emoții suporterilor și au apăsat pedala de accelerație până la fund în prima repriză. Filip, Walter, McKenzie și Johnson au marcat de fiecare dată când au avut ocazia și Phoenix a intrat la vestiare cu 26 de puncte avantaj, scor 61-35.

După pauză, gazdele și-au odihnit artileria grea și au permis bănățencelor, cu Wilson și Grbic în prim plan să revină în joc și să reducă diferența de pe tabela de marcaj. Cea mai mare diferență a fost: 72-45 (min.25) iar cea mai mică s-a înregistrat în min. 37, scor 85-71.

Rezultat final: Phoenix Galați – BCM Danzio Timișoara 95-77 (33-17, 28-18, 18-22, 16-20). Principalele realizatoare au fost: Walter 22 puncte, McKenzie 18 p, Johnson 16 p, Filip 13 p (Phoenix) respective Wilson 29 p, Grbic 19 p, Szmutku 14 p (BCM Danzio Timișoara). Phoenix încheie prima fază a campionatului pe locul VII cu 30 de puncte și se va duela în continuare cu Olimpia CSU Brașov, după sistemul cel mai bun din trei partide, pentru un loc în semifinale. Danzio Timișoara a terminat pe locul IX cu 26 de puncte și va continua în play-out lupta pentru supraviețuire alături de CSM Satu Mare și Rapid.

*Foto: Viorel King

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!