Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Phoenix se duelează pentru play-off cu BC Mureș

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
11.03.2017

Phoenix primește vizita „liderului” BC Mureș Tg. Mureș, într-o partidă ce contează pentru cea de-a doua etapă a grupei 7-10. Confruntarea este programată duminică în sala Polivalentă Dunărea, de la ora 19.00.

Cele două echipe sunt angrenate în luptă pentru primele două poziții ce asigură calificarea în play-off grupa 1-8 și promit un meci interesant. În sezonul regulat, Phoenix și BC Mureș și-au împărțit victoriile după ce și-au valorificat avantajul terenului propriu. Echipa pregătită de Florin Nini și Bogdan Bălănică s-a impus la Galați cu scorul: 80-78 iar BC Mureș și-a luat revanșa la Tg. Mureș unde a învins cu 94-77. Cele două echipe s-au întâlnit și pe teren neutru la Sibiu, în Final Eight Cupa României, partida fiind adjudecată de echipa mureșeană, scor: 85-75.

În runda precedentă ambele echipe au terminat învingătoare: Phoenix la București cu Dinamo, scor 85-78 și BC Mureș, pe teren propriu cu SCM U Craiova, scor: 85-77. Situația din clasament arată astfel: Phoenix, locul VIII cu 25 de puncte și un bilanț: 6 victorii și 13 înfrângeri respectiv BC Mureș, locul VII cu 28 puncte, 9 victorii și 10 înfrângeri.

Meciul va fi condus de arbitri: Marius Ciulin, Valentin Negrea, Costin Bogdănescu iar comisar FRB a fost desemnat Constantin Ioan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!