Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Planuri mari la Politehnica Iași

Paul Olar

Paul Olar
23.08.2016

Politehnica Iași se anunță drept o viitoare forță a baschetului românesc. Gruparea din Moldova a rezolvat problema antrenorilor pentru cele două echipe, feminin și masculin.

Fetele vor fi pregătite de un antrenor renumit la nivel de Euroligă. Este vorba de Ioannis Tsirogiannis, cel care a colaborat ultima dată cu vicecampioana Spaniei, Uni Girona. Grecul de 52 de ani a pregătit în ultimii ani formații precum PAOK Salonic sau Anagennisi.

De asemenea, Tsirogiannis se va baza la Iași pe mai multe jucătoare de peste ocean. Acestea sunt Amanda Frost (Ex Phoenix Galați), Jasmine Johnson, Angie White, Corine Adams sau Troy Melton.

În schimb, la echipa masculină a fost numit antrenor Andelko Mandic. Acesta este cunoscut după ce a stat pe banca echipelor BCM U Pitești, respectiv SCM U Craiova. La capitolul achiziții, Politehnica va continua colaborarea cu americanul Jermale Jones.

Totodată, ziarulevenimentul.ro anunță faptul că în Copou va ajunge și Nikola Siladj, fostul pivot al lui Gaz Metan Mediaș. Efectivul va fi completat cu Lorand Szabo, junior crescut de U-Mobitelco Cluj-Napoca, Alin Andrieș (ex Gaz Metan Mediaș) sau Răzvan Bratoloveanu, sportiv ce a evoluat la Energia Târgu Jiu.

Dacă baschetbalistele se vor duele în Liga Națională, elevii lui Mandic țintesc promovarea în viitoarea stagiune.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Proiect viabil
    Sper din toata inima ca initiativa actualului primar de a revitaliza baschetul iesean sa nu fie ingropata de cei care cheltuit banii aiurea in anii trecuti. Performanta nu se face cu declaratii belicoase si sforaitoare ci cu munca , organizare si disciplina. Sper dintoata inima ca echipele iesene sa aiba evolutii decenta si sa-si stabileasca obiective decente. Nu ne dorim ca la sfarsitul sezonului sa auzim de " tzpe " , jucatori neplatiti, jucatori alungati , etc...

    cu 7 ani în urmă (25.08.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!