Stiri

Playoff Euroligă. Real Madrid preia avantajul în seria cu Panathinaikos

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.04.2018

Real Madrid a trecut la conducere în seria de playoff cu Panathinaikos după trei partide disputate. Los Blancos au câștigat primul joc disputat pe teren propriu în faza eliminatorie. La revenirea pe parchet a lui Sergio Llull, Real Madrid a reușit să treacă de PAO cu scorul de 81-74.

Partida de la Wizink Center a fost una echilibrată. Realul a fost prima echipă care s-a desprins, la 10 puncte în startul reprizei secunde. Elevii lui Xavi Pascual nu au cedat și egalau situația cu puțin peste 2 minute rămase de joc. Meciul a fost tranșat în favoarea madrilenilor de Jaycee Carroll. El reușea un four-point-play prin care ducea scorul la 77-72, cu 50 de secunde rămase de joc. Panathinaikos a irosit următorul atac și soarta partidei era decisă. Real Madrid are 2-1 la general.

Jaycee Carroll a fost cel mai bun marcator din trupa lui Pablo Laso cu 17 puncte. Luka Doncic a terminat cu 7 puncte, 10 recuperări și 3 pase decisive. Sergio Llull a revenit după o lungă absență cu 8 puncte, 4 pase decisive și o recuperare.

Nick Calathes a totalizat 26 de puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări. James Gist a terminat cu 15 puncte și 5 recuperări, iar Mike James a adăugat 14 puncte și 2 pase decisive.

Meciul patru al seriei dintre Real Madrid și Panathinaikos va avea loc vineri, 27 aprilie, tot în Spania.

foto: euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!