Stiri

Playoff Euroligă. Zalgiris Kaunas, prima echipă calificată în Final Four

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.04.2018

Zalgiris Kaunas a reușit calificarea în Final Four-ul Euroligii masculine – ediția 2017/2018. Formația condusă de Sarunas Jasickevicius a învins pe Olympiacos cu 3-1 la general și a obținut biletele pentru turneul final de la Belgrad.

Formația din Grecia a jucat în meciul 4 de la Zalgirio Arena fără Giorgios Printezis. Acest lucru a atârnat destul de greu pentru elevii lui Sfairopoulos, iar după un prim sfert echilibrat, încheiat cu scorul de 23-22, a urmat desprinderea gazdelor. Mereu la conducere, Zalgiris a avut un avantaj și de 23 de puncte la finalul sfertului trei. Olympiacos nu a dus armele și în startul actului decisiv reducea handicapul la doar 12 puncte. Trupa lui Saras nu s-a precipitat și a reușit să-și conserve avantajul, astfel că la final Zalgiris Kaunas a învins-o pentru a treia oară pe Olympiacos, de această dată cu scorul de

Kevin Pangos a fost cel mai bun marcator al meciului cu 21 de puncte, plus 4 pase decisive și 2 recuperări. Edgaras Ulanovas a fost cel mai eficient jucător de pe teren cu 20 de puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive. Davies, Toupane și Micic au adăugat fiecare câte 9 puncte pentru trupa din Lituania.

Vassilis Spanoulis a fost cel mai bun jucător de la „Oly” cu 19 puncte, 6 pase decisive și 2 recuperări. Janis Strelnieks a terminat cu 17 puncte, 4 pase decisive. Au mai contribuit Papanikolau cu 15 puncte, Wiltjer 12 și Roberts 10.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!