Stiri

Playoff NBA. Bojan Bogdanovic, performanţă excelentă în faţa lui LeBron James şi Cleveland Cavaliers (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
21.04.2018

bojan bogdanovic lebron james playoff nba

Vineri spre sâmbătă noaptea s-au mai jucat trei partide din playoff-ul NBA. Indiana Pacers a trecut de Cleveland Cavaliers, Milwaukee Bucks a bătut Boston Celtics şi Washington Wizards a învins Toronto Raptors.

În prima partidă a serii, Indiana Pacers a dispus de Cleveland Cavaliers, scor 92-90. Cei de la Cavaliers au dominat clar prima repriză şi au intrat la pauză cu un avantaj de 17 puncte, scor 57-40. Pacers a revenit însă după pauză şi cu un Bojan Bogdanovic în zi de graţie, Indiana a venit la doar 6 puncte după trei sferturi (69-63). În ultimele 10 minute Bojan s-a întrecut în reuşite de la 3 puncte cu LeBron James. Croatul, care a putut fi urmărit şi în Polivalenta din Cluj cu ocazia EuroBasket 2017, a marcat 30 de puncte contra lui Cavs. 19 dintre ele au fost marcate în a doua repriză, şapte puncte consecutive în sfertul 4, timp în care a reuşit şi un four point play.

Bojan a fost lăudat de către coechipieri nu doar pentru prestaţia ofensivă, dar şi pentru modul în care s-a apărat la LeBron James. „Regele” a reuşit în total 28 de puncte, 12 recuperări şi 8 pase decisive, dar cu 6 tunrovers şi 10/22 din acţiune. Victor Oladipo, starul lui Pacers, a strâns 18 puncte şi 7 pase decisive, în timp ce Kevin Love a marcat 19 puncte cu 6 recuperări.

Astfel, Indiana Pacers conduce Cleveland Cavaliers cu 2-1 şi mai are încă un meci de jucat acasă, pe teren propriu.

În al doilea meci al serii Washington Wizards a câştigat clar duelul cu Toronto Raptors, scor 122-103. John Wall a adunat 28 de puncte şi 14 pase decisive, Bradley Beal a strâns şi el 28 de puncte şi Marcin Gortat 16. De partea cealaltă DeMar DeRozan a reuşit 23 de puncte şi Kyle Lowry a adunat 19 puncte şi 8 pase decisive. Astfel, Wizards câştigă primul meci din această serie şi se pregătesc pentru meciul 4.

În ultimul meci al serii, Milwaukee Bucks nu a dat nicio şansă lui Boston Celtics şi a câştigat cu 116-92. Middleton a adunat 23 de puncte, 8 recuperări şi 7 pase decisive, Giannis Antetokounmpo 19 puncte şi Eric Bledsoe cu Jabari Parker câte 17 puncte fiecare. De partea cealaltă Al Horford a adunat 16 puncte, pentru echipa care conduce această serie cu 2-1.

Sâmbătă şi duminică dimineaţă se joacă următoarele meciuri:

Miami Heat – Philadelphia 76ers (1-2)

Portland Trailblazers – New Orleans Pelicans (0-3), transmis pe Telekom Sport 1, de la ora 00:10

Minnesota Timberwolves – Houston Rockets (0-2)

Utah Jazz – Oklahoma City Thunder (1-1)

*foto: espn.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    care era
    mare specialist in arbitraj si zicea ca nu i fault daca mingea e plecata din mana jucatorului care arunca? (discutia avusese loc in urma fazei in care Watson arunca 3, Dragusin cade pe el dupa ce Watson a eliberat mingea, Watson parca marcheaza 3ul si primeste si o libera suplimentara)
    Ia priviti voi la minutul 1:20 si vedeti decizia arbitrului. 4 points play.
    Din nou se demonstreaza ca eu vorbesc pe fapte si altii pe impresii personale.

    cu 5 ani în urmă (21.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!