Stiri

Playoff NBA: Cleveland, prima echipă calificată din prima rundă NBA

Eduard Popa

Eduard Popa
24.04.2017

lebron playoff nba

Cleveland Cavaliers devine prima echipă calificată în semifinalele playoff-ului NBA după ce a trecut în patru meciuri de Indiana Pacers.

Cavs a trecut de Pacers în meciul 4 cu 106-102. LeBron James a fost din nou cel mai bun om al campionilor en-titre, cu 33 de puncte şi 10 recuperări, în timp ce Kyrie Irving a reuşit 28 de pct. De partea cealaltă Lance Stephenson a reuşit 22 de puncte şi Myles Turner a adunat 20 de pct şi 9 recuperări. Vedeta Paul George a strâns doar 15 pct. Cavs va juca în semifinale cu câştigătorul seriei dintre Milwaukee Bucks şi Toronto Raptors, în care scorul este 2-2.

În al doilea meci al serii Houston Rockets a reuşit o victorie la limită în faţa lui Oklahoma City Thunder, scor 113-109. OKC au condus tot meciul dar au pierdut pe finalul partidei. Nene a fost vedeta meciului pentru Houston, cu 28 de puncte şi 10 recuperări off the bench. Tot de pe bancă Eric Gordon şi Lou Williams au strâns câte 18 puncte, în timp ce Harden a adunat 16 pct, 8 pase decisive şi 7 recuperări. De partea cealaltă Russell Westbrook a reuşit al treilea triple double în patru meciuri, cu 35 de pct, 14 recuperări şi 14 pase decisive, iar Steven Adams a adunat 18 pct şi 7 recuperări. Houston conduce seria cu 3-1, iar meciul 5 se va juca în Texas.

În al treilea meci al zilei Chicago Bulls a pierdut din nou pe teren propriu în duelul cu Boston Celtics, scor 104-95, şi Bulls pierd tot avântul pe care l-au avut după două victorii în deplasare. Isaiah Thomas a reuşit 33 de puncte şi 7 pase decisive, în timp ce de partea cealaltă Jimmy Butler a avut 33 de pct cu 9 pase. Seria este acum 2-2 şi se întoarce la TD Garden din Boston.

În ultimul meci al zilei Utah Jazz a reuşit să câştige meciul 4 cu Los Angeles Clippers, scor 105-98. Jazz l-au pierdut după numai 9 minute pe Gordon Hayward, dar veteranul Joe Johnson a venit în ajutor cu 28 de puncte, 13 numai în ultimul sfert. De partea cealaltă Clippers au jucat fără Blake Griffin, iar Chris Paul a fost aproape de triple double, cu 27 de puncte, 12 pase decisive şi 9 recuperări.

*foto: basketballsocietyonline.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate