Stiri

Playoff NBA. Houston domină Golden State și egalează seria la 1 (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
17.05.2018

playoff nba houston warriors

Houston Rockets a câștigat meciul 2 al finalei Vestului, pe teren propriu, în compania lui Golden State Warriors, scor 127-105.

Elevii lui Mike d’Antoni au controlat în permanență partida. Trăgătorii formației texane au fost în mână, marcând de 16 ori de la 3 puncte, pentru un procentaj de 38%. De partea cealaltă, Kevin Durant a fost singurul superstar prezent pe parchet pentru campioana en-titre, care va avea nevoie de o prestație mult mai bună în partidele de pe teren propriu pentru a păstra avantajul break-ului obținut în primul meci al seriei cu Houston.

James Harden a strâns 27 de puncte, 10 recuperări și 3 pase decisive, cu numai 3/15 de la 3 puncte, Eric Gordon a adăugat 27 puncte, cu 6/9 la trei puncte, PJ Tucker a terminat cu 22 puncte și 5/6 la trei puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive, Trevor Ariza a strâns 19 puncte, 6 pase decisive, iar Chris Paul a încheiat cu 16 puncte, 6 pase decisive și 3 intercepții. De partea cealaltă, Kevin Durant a marcat 38 puncte, în timp ce Stephen Curry a adunat 16 puncte, 7 recuperări și 7 pase decisive. Au fost singurii jucători în double digits pentru campioana en-titre.

După această partidă, scorul general devine 1-1. Următorul meci va avea loc peste 3 zile, la Oracle Arena din Oakland.

*foto: mercurynews.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate