Stiri

Playoff NBA. New Orleans Pelicans, o nouă victorie pe terenul lui Portland (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
18.04.2018

jrue holiday, rajon rondo, playoff nba

Toronto Raptors, Boston Celtics și New Orleans Pelicans au reușit marți seara a doua victorie din două partide în playoff-ul NBA.

Toronto Raptors au trecut de Wizards cu 130-119, în spatele prestației lui DeMar DeRozan, care a înscris 37 de puncte, și a unor double-double din partea lui Valanciunas (19 puncte, 14 recuperări) și Kyle Lowry (13 puncte, 12 pase decisive). Raptors a dominat încă din start când a câștigat primul sfert cu 44-27. De partea cealaltă John Wall a avut 29 de puncte și 9 pase decisive și a primit ajutor doar de la veteranii Mike Scott (20 de puncte) și Ty Lawson (14 pct, 8 pd). Kelly Oubre a strâns și el 14 puncte, în timp ce All-Star-ul Bradley Beal a adunat doar 9 puncte.

În al doilea meci al serii, Boston Celtics continuă prestația uluitoare, în absența principalilor doi jucători de la începutul sezonului, superstarurile Kyrie Irving și Gordon Hayward. Boston a trecut de Milwaukee Bucks cu scorul de 120-106. Jaylen Brown a reușit de această dată 30 de puncte, Terry Rozier, al treilea conducător de joc al echipei după Irving și Smart (și el accidentat), a adunat 23 de puncte și 8 pase decisive, Marcus Morris 18 puncte și Al Horford 16 puncte. De partea cealaltă Giannis Antetokounmpo a strâns 30 de puncte, 9 recuperări și 8 pase decisive și Khris Middleton 25 de puncte.

 Face furori pe internet declarația lui Eric Bledsoe (12 puncte, 7 recuperări) de la sfârșitul partidei. Întrebat de prestația lui Rozier, conducătorul de joc al lui Bucks a răbufnit: „Nici nu știu cine dracului e!”

În ultimul meci al zilei, Portland Trailblazers a pierdut din nou pe teren propriu în fața lui New Orleans Pelicans, scor 111-102. A fost un meci echilibrat, dar diferența a fost făcută de Pelicans în sfertul al treilea, câștigat cu 33-19. Anthony Davis a marcat 22 de puncte și 13 recuperări și Mirotic 17 puncte cu 8 recuperări, dar duelul a fost câștigat la nivelul backcourt-urilor. Jrue Holiday (33 puncte, 9 pase decisive) și Rajon Rondo (16 pct, 10 rec., 9 pase decisive) au dominat unul dintre cele mai bune tandemuri din NBA, format din superstarul Damian Lillard (doar 17 puncte, cu 7 mingi pierdute) și țintașul CJ McCollum (22 de puncte, 6 pase decisive).

După această victorie, Pelicans au 2-0 și vor căuta să închidă seria pe teren propriu.

În această seară se joacă meciul 2 din seriile Cleveland Cavaliers – Indiana Pacers (0-1), Oklahoma City Thunder – Utah Jazz (1-0), Houston Rockets – Minnesota Timberwolves (1-0).

*foto:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!