Stiri

Playoff NBA: Oklahoma City Thunder trece de Dallas Mavericks cu 4-1

Eduard Popa

Eduard Popa
26.04.2016

oklahoma_playoff_nba

Oklahoma City Thunder devine a treia echipă calificată în semifinalele playoff-ului NBA, după San Antonio Spurs şi Cleveland Cavaliers.

OKC a trecut de Dallas Mavericks cu scorul general de 4-1, după ce în meciul cinci a învins echipa din Texas cu 118-104.

Russell Westbrook s-a remarcat cu 36 de puncte, 12 recuperări şi 9 pase decisive, în timp ce Kevin Durant a reuşit 33 de puncte şi 7 recuperări. De partea cealaltă Dirk Nowitzki a înscris 24 de puncte, fiind ajutat de colegii săi de sub panou, Dwight Powell (16 pct, 9 recuperări) şi Zaza Pachulia (12 puncte, 9 pase decisive, 7 recuperări).

În semifinala Conferinţei de Vest Oklahoma va întâlni San Antonio Spurs, care a trecut în prima rundă cu 4-0 de Memphis Grizzlies. 

*foto: ballpedia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!