Stiri Liga I Masculin

Ploiești 2 învinge Chiajna 2 în doar 6 jucători

Costin Marinescu

Costin Marinescu
05.10.2013

CSU Asesoft Kaproni Ploiești a învins cu 93 - 69 pe Concordia Chiajna 2 în etapa de debut a Ligii 1 masculin. Cele două echipe fac parte din seria a IIa a fazei 1 a competiției, alături de alte 6 formații.

Din cauza faptului că CSȘ Ploiești, clubul cu care ploieștenii au protocol de colaborare, participă la un turneu de U18 masculin, echipa satelit a campioanei României a deplasat la Chiajna doar 6 jucători: Vlad Dumitrescu, Adrian Movileanu, Vlad Negoițescu, Adrian Guțoaia, Andrei Ene și Danilo Stanoilovici. Lor li s-a adăugat pe foaia de joc și Titi Mircea, antrenorul principal al formației

La acest joc nu m-am putut baza pe baschetbaliștii legitimați la CSS Ploiești, care au intrat și ei în focurile competiției. Am avut un lot restrâns, iar băieții au înțeles acest lucru, începând în forță partida. Pe finalul jocului, am intrat și eu pe teren pentru 3 minute, în scopul de a mai odihi din titulari, a declarat Titi Mircea la finalul partidei, conform csuasesoft.ro.

Concordia Chiajna, care participă în competiție cu aproximativ acelați lot cu care abordează și LNBM, nu i-a folosit în acest meci pe Vasile Ștefan și Bogdan Stăncuț.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!