Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Poli Iași a mers la Craiova fără staff tehnic

Eduard Popa

Eduard Popa
02.04.2018

poli iasi amarghioalei

Cum a arătat banca celor de la Poli Iași la meciul cu Craiova

Politehnica Iași își joacă cel mai probabil ultimele meciuri în Liga Națională de Baschet Masculin. „Armăsarii” din Moldova au pierdut duminică pe terenul lui SCM U Craiova, scor 122-59, în etapa a doua a grupei valorice 7-12.

Constantin Amarghioalei a fost singurul veteran al ieșenilor prezent la meciul din Bănie. El a fost însoțit în Oltenia numai de jucători U23: Vlad Solopa, Matei Nuna, Răzvan Vatra, Andrei Calenic, Sebastian Buiciuc, Alexandru Pădineanu, Alexandru Dudu și Vlad Anghelina. Cei nouă baschetbaliști nu au avut alături de ei nicun antrenor. Astfel, căpitanul Amarghioalei s-a văzut nevoit să fie cel care să ceară time-out și să indice schimbările.

Potrivit paginii de facebook oficiale a clubului, fanii ieșeni au fost cei care au făcut posibilă deplasarea echipei la Craiova și Timișoara, pentru meciul de marți cu Timba. Cu toate acestea, șansele ca ieșenii să obțină finanțarea dorită din partea autorităților sunt foarte mici, după ce primarul Chirica, garantul financiar al clubului la începutul sezonului, a spus că nu poate finanța legal cluburile de sport din Iași.

Astfel, baschetul ieșean e foarte aproape să o ia pe calea echipelor locale de handbal și rugby.

*foto: Sportul Doljean

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!