Stiri Liga I Masculin

Politehnica Iaşi învinge la Piteşti

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
01.11.2013

Într-un meci din cadrul etapei a 6-a a Ligii I la Baschet masculine, Politehnica Iaşi a trecut în deplasare de BCM U 2 Piteşti, scor 99-91. Întâlnirea a avut nevoie de o repriză de prelungiri pentru a-şi desemna câştigătoarea. Scor pe sferturi: 18-20, 26-19, 18-21, 22-24, 15-7.

De la argeşeni s-au remarcat Lucian Chirof cu 25 de puncte şi 5 recuperări, Vlad Corpodean cu 21 de puncte şi 10 recuperări, respectiv Iulian Orbeanu cu 16 puncte şi tot atâtea recuperări. De partea cealaltă, pentru învingători, Mădălin Nicolae a totalizat 27 de puncte şi 4 recuperări, iar Ionuţ Hurjui şi Alexandru Pădineanu au adăugat câte 24, respectiv 23 de puncte. De notat că Padineanu şi Hurjui au marcat câte 5 triple.

La recuperări, argeşenii au fost net-superiori. Aceştia au recuperat 55 de mingi, faţă de cele 33 ale ieşenilor.

În următoarea etapă, BCM U 2 Piteşti va evolua pe terenul lui BC Time Bucureşti, în timp ce Poli Iaşi va primi vizita celor de la Phoenix Galaţi.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Bravo, moldovenilor !
    O echipa cu un buget penibil, cu jucatori platiti cu cateva sute de lei pe luna a invins, in deplasare, echipa romanilor de la Pitesti : Negut, Orbeanu, Corpodean, Dogaru si Corneanu. In plus trebuie tinut cont ca echipa construita in jurul " veteranilor " Hurjui, Nicolae, Amarghioalei are in componenta doar tineri jucatori din Iasi si Botosani. Aici chiar putem vorbi despre incercarea de a creste tineri jucatori. Jucatorii pitesteni ar trebui sa reflecteze la nivelul la care se afla si la pretentiile pe care le ai. Cum sa primesti minute in prima liga daca te bat niste " tineri moldoveni " in B?

    cu 10 ani în urmă (02.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe GTMalone32 :

    Cam cit...
    Au ratat iesenii, de au reusit sa cistige cu un procentaj aproape la jumatate de recuperari fata de pitesteni... Este o problema in aparare? Sau lipsa de concentrare? Sau conditie fizica?

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!