Stiri Liga I Masculin

Politehnica Iaşi obţine a doua victorie în Liga I

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.11.2012

CS Politehnica Iaşi a înregistrat a doua victorie consecutivă în Liga I de baschet masculin. Elevii antrenaţi de Costel Moscalu au învins la o diferenţă de 30 de puncte pe BC Time Bucureşti, scor 107-77 (25-16, 29-17, 25-18, 28-26). Partida s-a desfăşurat duminică dimineaţă la Arena de Baschet din Capitală.

Nicolae, Amărghioalei şi Rotariu au înregistrat o performanţă excelentă pentru Iaşi. Cei trei au înscris 86 de puncte din totalul de 107, principalul marcator fiind Nicolae cu 35 de puncte, 12 recuperări, dar şi 9 mingi pierdute, Amărghioalei 26 de puncte şi 8 recuperări respectiv Rotariu cu 25 de puncte, 4 recuperări şi 5 pase decisive. De la oaspeţi Ştefănescu a terminat cu 20 de puncte.

Pentru ieşeni acest succes este al doilea din tot atâtea partide desfăşurate în timp ce  Time Bucureşti debutează cu stângul în Liga I.

1 comentariu la aceasta stire:
  • weslei :

    victorie
    speram xcu aceasta echipa sa revenim unnde ne e locul

    cu 11 ani în urmă (12.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!