Stiri Cupa României Masculin

Politehnica Iași se impune în turul Cupei României cu Timba Timișoara

Dan Oancia

Dan Oancia
18.10.2017

A doua înfrângere la limită pentru BC Timba Timișoara, după cea din prima etapă administrată de campioana en-titre U BT Cluj-Napoca. Cu întârziere, Politehnica Iași și echipa de pe Bega au jucat turul din etapa inaugurală a Cupei României, care s-a încheiat cu scorul de 72-68 în favoarea echipei din Copou.

Diferența din final, de patru puncte, a fost oarecum anunțată la finele primelor zece minute, atunci când tabela indica scorul de 22-18 pentru ieșeni. Până la pauza mare „urșii” au întors balanța. La jumătatea celei de-a doua secvențe Timba avea un avantaj de +1, scor 32-33, ca în final, după ce bănățenii se aflau la +4, Balogun să arunce din afara semicercului, spre bucuria echipei sale. A fost „secetă” în ultimele două minute înaintea intrării la cabine, scor 40-41.

Moldavii și-au încercat mult mai mult șansa de la distanță, acolo de unde au reușit 30 de puncte în total, spre deosebire de cele 21 ale Timbei. Politehnica Iași a revenit în avantaj pe parcursul celui de-al treilea sfert, care a fost conservat, după un parțial 13-13 în ultima secvență, scor final 72-68.

Balogun, cu 18 puncte, respectiv Liapis, cu 17 puncte, au fost cei mai buni marcatori pentru trupa din capitala Moldovei, în timp ce la Timba s-au evidențiat Popescu, cu 11 puncte și nouă recuperări, în vreme ce Pavlovic a avut 11 puncte.

*foto; BC Timba facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!